вторник, 28 августа 2018 г.

«Нова хвиля – 2013»


Вед.: Здрастуйте, шановні гості!

Вед.: How do you do , dear friends !

Вед.: Радо вітаємо вас на закритті тижня англійської мови та світової літератури,
на пісенному конкурсі  «Нова  хвиля  - 2013»

Вед: We are glad to see you  here,  at our wonderful  contest  « The new wave - 2013» …

Вед.:  Вас вітають ведучі  фестивалю  : Д. Клапушинський , І. Слота


Вед.: Сьогодні, друзі,ми з вами дізнаємося про англо мовні країни , їх культуру і традиції, а також послухаємо музичні хіти цих країн.
Тож на «Новій хвилі » -  день англійської пісні.

Both  English  and  Ukrainian  belong  to the Indo-  European language family.
English belongs to the Germanic  branch, while Ukrainian  belongs to Slavonic.
As so many people speak English,  in so many different  countries, there are many different  Englishes: American, Australian, New Zealand, Canadian. The British literary form is called Standard  English.

Вед.: Англійська мова, яка відноситься до германської гілки індоєвропейської сім'ї мов, є однією з найпоширеніших мов у світі, зокрема як друга мова та мова міжнародного спілкування. Проте, як вважають спеціалісти, англійська мова - одна з найскладніших серед європейських мов щодо правильності вимови і читання слів.

Вед.: Our guests, from  different countries, came to the » New Wave»  to show their love to the English  language and English song.I hope  they will find  many warm words  and present us a lot of wonderful songs.

Вед.: Сьогодні на нову хвилю приїхали артисти із різних країн світу, яких об’єднує одне: англійська мова. Завітали вони не просто так,  а щоб привітати вас і довести свою любов до англійської мови і англійської  пісні.

Вед.: Тому давай не будемо зволікати, а просто зараз під ваші бурхливі оплески запросимо на нашу нову хвилю учнів 10 – Б класу, які познайомлять нас із Об’єднаним Королівством Великобританії і Північної Ірландії.
(Презентація Велика Британія)

-         Діма, а скількома мовами ти зміг би освідчитися в коханні?
-         Ти знаєш, найпоширенішою фразою у всі часи, яка висловлювала це прекрасне
почуття була «I love you». Тому не буду вигадувати велосипед, а дотримуватимусь стандартів.
-         От і добре. Бо наступні наші учасники цілком солідарні із тобою і з впевненістю теж так говорять, вірніше співають: «I love you

Вед.: Наступна країна, з якою ми вас познайомимо, - це США.
Пісня «Далеко звідси» розповідає нам про почуття дівчини та її хлопця-пожежника. Його викликають на роботу, а вона сидить вдома і по новинах стежить за всім, що відбувається. Горить ліс, і її хлопець спробував врятувати товариша з вогню. Вертоліт з місця події відлетів без нього. Всі вважали що він загинув, але в кінці чарівним чином він приїхав додому.
    Презентація : США
   Художній  номер :   11 -Б «Far away»

«Відчуваю себе чудово», - так протягом усієї пісні стверджує ліричний герой. А як себе відчувають наступні учасники нової хвилі ми зможемо дізнатися просто зараз.
Художній номер: 10-А «Feeling Good»
Вед.: Канада - одна з найбагатших країн світу з дуже високим доходом  на душу населення. Канада є членом міжнародного клубу «Велика Вісімка». 
Вед.: Канада - одна з найбільш багатонаціональних країн світу. Щороку в Канаді проводять сотні національних фестивалів, які допомагають різним народам краще пізнати і зрозуміти традиції один одного, спробувати страви національної кухні, послухати музику, побачити виступи артистів і танцюристів, костюми та зразки народного прикладного мистецтва.
Канада - мирна країна, тому що канадці вміють поважати особливості один одного.
(Презентація 11-А)
Пісня під назвою «Осколки» канадської групи«Sum 41»є чудовим прикладом музики, яка заводить сьогоднішню молодь. Панк-рок, хіп-хоп та скейт-рок – бездоганна   комбінація, якою володіє ця пісня

Худ. номер «Sum-41»


Вед.: Європа… Один із материків, який об*єднує країни з різними звичаями і традиціями, мовами. Та все ж таки спільною рисою для всіх них є англійська мова, як мова міжнародного спілкування. Ось і сьогодні про країни ЄС розкажуть нам учні 9-Б класу. Надаємо їм слово :
« I love Europe »   9 - А

-         Виконавці наступної пісні стверджують, що вони «Everything at once», або
-         хочуть бути всім одразу.
Подивимося, чи вдасться це їм зробити! «Everything at once»

Художній номер :   9- Б


Комментариев нет:

Отправить комментарий